Voor het komende schooljaar staan er weer twee nieuwe, complete lespakketten online. Een groot pakket waarmee je met de hele klas aan de slag kunt gaan en een lespakket speciaal ontwikkeld voor het vmbo.

Lespakket vmbo

Speciaal voor de eerste en tweede klas van het vmbo ontwikkelden we een lespakket met lesmaterialen bij tien jeugdboeken. Er is in dit pakket rekening gehouden met verschillende leesniveaus en interesses van de leerlingen. Je zult met dit pakket zowel aarzelende lezers als meer ervaren lezers een positieve leeservaring kunnen bieden. Meer informatie over dit lespakket vind je hier.

Lespakket voor de hele klas

Het tweede lespakket is uitgebreider. Het bevat lesmaterialen bij maar liefst drieëntwintig jeugdboeken en is geschikt voor de hele onderbouw van het voortgezet onderwijs. In tegenstelling tot het lespakket voor het vmbo bevat dit lespakket, naast de lesmaterialen bij toegankelijke titels, meer lesmaterialen en verhalen voor de meer ervaren of gemotiveerde lezer. Deze verhalen zijn complexer qua structuur en inhoud. Meer informatie over dit lespakket vind je hier.

Extra’s

Natuurlijk maken wij je het zo gemakkelijk mogelijk om met dit lespakket te werken. Dit doen wij door deze extra’s aan dit pakket toe te voegen:

  • informatie voor jou als docent
  • stappenplan voor de leerling
  • keuzehulp voor de leerling voor het kiezen van het juiste boek
  • overzicht met omschrijving van de boektitels uit dit pakket.

Het lespakket is een digitaal en kant-en-klaar product. Na ontvangst van betaling kun je het downloaden en via de digitale omgeving waar jouw school gebruik van maakt delen met je leerlingen.

Lezenslessen pakketgarantie

Wij garanderen dat er voor iedere leerling een geschikt boek is. Werk jij met een van deze lespakketten en zit er voor een leerling geen geschikte titel bij? Dan denken we met je mee en leveren we voor deze leerling, indien nodig, ander lesmateriaal uit het beschikbare aanbod op Lezenslessen.nl. Op deze manier maken we de kans op een negatieve leeservaring zo klein mogelijk. Meer informatie over deze pakketgarantie vind je hier.

Introductieprijs

Tot 15 september 2021 zijn beide lespakketten verkrijgbaar voor een introductieprijs.

Heb je vragen over de lespakketten? Gebruik dan het contactformulier om je vraag te stellen of doe een verzoek voor een belafspraak. Wij helpen je graag!

Deel dit bericht
Lezenslessen