Goed nieuws! De eerste online training staat voor je klaar in de gloednieuwe Lezenslessen Academie. Dé plek waar ik al mijn kennis deel over leesbevordering, boeken en leesonderwijs.

De Lezenslessen Academie

Afgelopen jaar mocht ik tussen de lockdowns door een aantal fysieke trainingen geven. De reacties waren positief en ik kreeg de smaak te pakken. Ik dacht na over een manier waarop ik meer docenten kan ondersteunen bij het leesonderwijs in de onderbouw. Dat resulteerde in de Lezenslessen Academie!

Online training Meer leesplezier en leesmotivatie

Voor de eerste training heb ik al mijn kennis verzameld rond de onderwerpen leesplezier en leesmotivatie. Wat is leesplezier en waarom focussen we hier zo sterk op? Wat heeft invloed op het leesplezier van de leerlingen en hoe kun jij ze zo goed mogelijk ondersteunen? Hoe krijg je jongeren aan het lezen en misschien nog wel belangrijker: hoe houd je ze aan het lezen en help je ze verder in hun ontwikkeling?

De eerste stap is leerlingen laten ervaren dat lezen niet alleen maar stom is, maar ook leuk, fijn of interessant kan zijn. Dit doe je door de juiste omstandigheden te creëren en leerlingen boeken aan te reiken die aansluiten bij hun persoonlijke interesses en leesniveau.

Met de training Meer leesplezier en leesmotivatie krijg je grip op het leesplezier en de leesmotivatie in de klas, de leesvoorkeuren van jouw leerlingen en het boekenaanbod voor de onderbouw. Je ontvangt praktische handvatten en een zeer uitgebreid boekenoverzicht waarmee je direct aan de slag kunt.

Introductieprijs

De training heeft een waarde van €199,-, maar jij kunt hem nu voor de introductieprijs van €149,- aanschaffen. Deze aanbieding geldt tot en met 31 maart 2022.

Bonus

Om de lancering van de Lezenslessen Academie te vieren heb ik een mooie actie bedacht voor de eerste tien deelnemers. Zij ontvangen via de post een verrassingspakket ter waarde van €20,-! Deze pakketten zijn inmiddels allemaal vergeven aan docenten die op de interesselijst stonden, zij kregen als eerste de kans om de training aan te schaffen. 

Daarnaast ontvangen alle deelnemers die de training deze maand aanschaffen gratis het e-book Boeken promoten. 11 tips voor in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Hoe, wat en wanneer?

Op deze pagina vind je alle informatie over de training. Goed om te weten is dat deze training volledig online is. Hij is altijd beschikbaar en je volgt hem volledig zelfstandig. Ideaal, want zo kun jij de training volgen op een moment waarop het voor jou uitkomt!

Ik kijk er naar uit om je binnenkort in de Lezenslessen Academie te mogen begroeten!
Heb je vragen? Stel ze dan gerust via info@lezenslessen.nl. Ik help je graag!

Deel dit bericht
Lezenslessen