Lezenslessen Boekenclub

Vergroot je kennis van het jeugdboekenaanbod in 10 – 15 minuten per boek en bezorg je leerlingen meer positieve leeservaringen! Kijk jij daar naar uit? Lees dan snel verder.

Wat is de Lezenslessen Boekenclub?

De Lezenslessen Boekenclub is een on-demand dienst waarmee jij meer grip krijgt op het jeugdboekenaanbod. Je ontdekt welke boeken voor jouw leerlingen zijn verschenen, maakt kennis met de inhoud en belangrijke kenmerken van het boek. Daarnaast ontvang je waardevolle extra’s en heb je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

In 10-15 minuten maak jij kennis met een boek voor jouw leerlingen en ontdekt voor welk type leerling ze geschikt zijn, zonder zelf alle verhalen te hoeven lezen. Zo hou je ook nog tijd voor jezelf over.

Jij bepaalt zelf wanneer je de bespreking bekijkt, beluistert of leest. Je spijkert je boekenkennis eenvoudig bij, raakt geïnspireerd en doet kennis op waarmee je jouw leerlingen leesplezier bezorgt. Lekker flexibel!

In het kort

In de Lezenslessen Boekenclub vind je:

  • Besprekingen van jeugdboeken van 10-15 minuten. Te bekijken, beluisteren of lezen op een moment dat het jou uitkomt (à la Netflix).
  • Belangrijke informatie over de boekkenmerken en thema’s.
  • Handige extra’s, zoals doorleestips.
  • De mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen over de besproken boeken.

Speciale introductieaanbieding

Toegang tot de Lezenslessen Boekenclub kost €149,- per jaar, maar tot en met 21-12-2023 geldt er een speciale introductieaanbieding. 

Als jij je tijdens de introductieperiode aansluit bij de Lezenslessen Boekenclub krijg je:

De totale waarde van dit pakket is €198,-, maar jij betaalt tijdens de actieperiode maar €119,-.

Alle informatie over de Lezenslessen Boekenclub vind je op deze pagina.

Deel dit bericht
Lezenslessen